Yoga:

Yin yoga:

Dette er en rolig og dynamisk time. fokuset er på pust og bevegelse. Her vil du oppleve at kroppen beveger seg fra stilling til stilling i dype lange strek og hold. Du får tid til å styrke kommunikasjonen med egen kropp og finne en god balanse mellom aktivitet og hvile. Avslutter med en lengre avspenning eller meditasjon.

Restorativ yoga:

I denne timen roer vi helt ned. Fokuset er på å skape ro og balansere nervesystemet. Stillingene er behagelige og blir tilpasset for at du skal få en mest mulig avspenning og avslapning. Det brukes tepper, bolstre, blokker, belter og stillingene holdes over lengre perioder. Denne yoga formen passer for deg som vil finne roen og bli kvitt spenninger og ubehag i din kropp.

Hode kropp og sjel:

Timen der du får lande i deg selv. Tempoet er rolig og stillingene er full av egenomsorg. Fokuset er på hvile, støtte og balansere nervesystemet. For å gi deg en styrke til å møte hverdagen. Her vil du få elementer fra yin yoga, restorativ og yoga nidra. Yoga øvelsene går på avspenning, meditasjon, og pusteøvelser. Gjennom timen bruker vi utstyr som blokker, bolstre og tepper for å gjøre timen så god som mulig for deg.

Private yoga timer:

Ved å booke private yoga timer vil du få yoga stillinger basert på dine mål og ønsker. Her fokuserer jeg på din helse, kropp og livsstil. En yoga time med fokus på deg selv i stille og rolige omgivelser.

Gongbad:

Gongbad er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energi strømmer i kropp og sinn. Den gir stabilitet og dyp indre balanse. Du blir ledet inn i avspenning slik at du kan gi deg selv hen til matten, gongene, syngebollene og de andre instrumentene.Skriv inn tekst her